Omslag De Tijdwachter - tekening

Serie: De Bieb-bende

ISBN: 9789082190915
Uitvoering: Paperback
Druk: 1
Formaat: 22 x 15 cm
Omvang: 352 blz.
Verschenen: 02-03-2015
Genre: Fictie 10 – 12 jaar

ISBN: 9789082190939‏
Uitvoering: E-book
Genre: Fictie 10 – 12 jaar

De Tijdwachter

Michael Reefs

De vijf vrienden van de Bieb-bende vinden tijdens een museumbezoek de eerste aanwijzing van de derde Hemelrijder. In een verweerde hal diep onder de heuvel ligt het mysterieuze Rad van de Tijd verborgen. Wanneer ze hier vijf maal aan draaien, belanden ze plotseling in het jaar 536, het jaar waarin de Hemelrijders werden vermoord. Daar krijgen ze niet alleen hulp van een boerenjongen, maar ook van een raadselachtig meisje dat vreemde aanwijzingen geeft. Wie is zij en waarom kan alleen Valerie haar zien?

De Tijdwachter is het derde deel in de serie over de Bieb-bende. Ook in dit deel beleven de vijf kinderen weer een bloedstollend avontuur. Terwijl de Man met de Bijl ze op de hielen zit, moeten ze uitzoeken hoe ze de derde Hemelrijder kunnen redden én op zoek gaan naar het ontbrekende onderdeel van het Rad van de Tijd. Zullen ze ooit nog thuis komen?

Nu verkrijgbaar | Bestel een gesigneerd exemplaar

www.debiebbende.nl

Michael Reefs: Opgegroeid in het prachtige Limburgse Vaals kreeg Michael al sinds zijn twaalfde de inspiratie om verhalen te schrijven. Na zijn opleiding aan de Pabo is Michael aan de slag gegaan voor een landelijke speelgoedketen, en de laatste jaren heeft hij zich ontwikkeld tot app-specialist.
Vanaf 2004 bleef Michael werken aan zijn fantasy verhalen. De Bieb-bende was geboren! Met de Bieb-bende bleek hij kinderen weer aan het lezen te krijgen. Hierdoor werd zijn eerste boek ook meteen dolenthousiast ontvangen door ouders en scholen.

€16,50

Over de uitgeverij
Contact
Boekhandel & pers
Brochure
Manuscripten

Copryright © Uitgeverij Stormsteen