omslagtekening Duister carnaval

Serie: De Bieb-bende

ISBN: 9789082190908
Uitvoering: Paperback
Druk: 2
Formaat: 22 x 15 cm
Omvang: 280 blz.
Verschenen: 05-07-2014
Genre: Fictie 10 – 12 jaar

ISBN: 9789082190922‏
Uitvoering: E-book
Genre: Fictie 10 – 12 jaar

Duister carnaval

Michael Reefs

Na het bevrijden van de eerste Hemelrijder lijkt de rust in Zuidbaai teruggekeerd te zijn. De Bieb-bende stort zich vol enthousiasme op het maken van een grote praalwagen voor carnaval. Daarmee hopen ze de eerste prijs in de wacht te slepen. Maar al snel eist een naderend onheil al hun aandacht op. Melanie is ervan overtuigd dat ze deze maand opnieuw hun krachten moeten bundelen om de tweede Hemelrijder te redden en zo te ontkomen aan de Man met de Bijl. Maar zou het hen wel lukken nu Roy zich plotseling tegen hen lijkt te keren? En welke rol speelt de geheimzinnige tweeling die telkens roet in het eten gooit?

Nu verkrijgbaar | Bestel een gesigneerd exemplaar

www.debiebbende.nl

Michael Reefs: Opgegroeid in het prachtige Limburgse Vaals kreeg Michael al sinds zijn twaalfde de inspiratie om verhalen te schrijven. Na zijn opleiding aan de Pabo is Michael aan de slag gegaan voor een landelijke speelgoedketen, en de laatste jaren heeft hij zich ontwikkeld tot app-specialist.
Vanaf 2004 bleef Michael werken aan zijn fantasy verhalen. De Bieb-bende was geboren! Met de Bieb-bende bleek hij kinderen weer aan het lezen te krijgen. Hierdoor werd zijn eerste boek ook meteen dolenthousiast ontvangen door ouders en scholen.

€15,50

Over de uitgeverij
Contact
Boekhandel & pers
Brochure
Manuscripten

Copryright © Uitgeverij Stormsteen